Timebooking

Hei, det er jeg som er Helene

 

Jeg er utdannet kriminolog og ernæringsterapeut og driver firmaet Hormonell harmoni hvor jeg kombinerer mange års erfaring fra rusfeltet med min lidenskap for å bruke mat som medisin. 

Interessen min for kosthold og urter begynte da jeg var tidlig i 20-årene og jeg har siden da vært innom det meste av kostholdsretninger i min søken etter en løsning på mine fordøyelsesproblemer, blodsukkerutfordringer og manglende energi.

Jeg har også slitt med cravings og et problematisk forhold til mat og sukker, og jeg vet hvor vanskelig det kan være å spise riktig, spesielt når søtsuget melder seg som verst. 

I 2019 ble jeg utbrent og mange flere brikker har siden falt på plass i det puslespillet det er å jobbe med egen helse.

Gjennom Hormonell harmoni ønsker jeg å bruke all min kunnskap og erfaring til å hjelpe deg som sliter meg cravings og søtsug, lite energi og en kropp som krangler.

 

Hvorfor Hormonell harmoni?

Det første du tenker på når du hører hormoner er gjerne kvinnelige kjønnshormoner, men sannheten er at det meste i kroppen styres av hormoner.

Hormoner er kroppens signalsystem og disse påvirker hverandre, og jobber side om side, i et finjustert system.

Det er også slik at enkelte hormoner, som insulin og kortisol, påvirker de andre hormonene, og ubalanser her kan gi ubalanser i andre deler av hormonsystemet.

Mitt hovedfokus i veiledning ligger derfor på å stabilisere og balansere blodsukker og stress, og deretter jobbe mer spesifikt ut fra hvilke brikker som trenger å falle på plass i akkurat din kropp.

Gratisressurser som du kan starte med

Er du lei av å være sulten, ha søtsug eller oksehunger?

I dette minikurset blir du introdusert for STOP-systemet mitt som gir deg verktøyene du trenger for å bli kvitt cravings og søtsug.

 

Meld deg på her

Planlegging er helt essensielt når du ønsker å spise sunnere.

Med denne måltidsplanleggeren går planleggingen som en lek. Du får i tillegg flere måltidsforslag som holder deg mett og fornøyd.

Gå til nedlasting