Timebooking

6 av mine favoritter hos Arnika

Oct 04, 2023

Inneholder reklame

Noen ganger er det enklest å handle på nett og da foretrekker jeg butikker som gir med et bredt utvalg av produkter. En av mine favoritter er derfor Arnika.no hvor jeg får tak i både økologiske matvarer, kosttilskudd, urter og rene produkter til hud og hår.

 

I dette innlegget vil jeg dele noen av mine favoritter som stort sett alltid ligger i handlekurven når jeg handler på Arnika.no. Nederst i innlegget finner du også en rabattkode som du kan bruke når du handler hos Arnika 🥰

 

Dette innlegget er merket med reklame fordi Arnika gir meg en liten sum når noen bruker rabattkoden min. Jeg betaler selv for alt jeg kjøper hos Arnika og ingen av produktene er sponset.

 

1. Herbamare urtesalt

 

Dette urtesaltet brukte vi alltid på maten hjemme hos mamma da jeg vokste opp, og etter jeg flyttet hjemmefra har jeg alltid hatt det stående i kjøkkenskapet og brukt det flittig. Da jeg bodde i kollektiv i Oslo, la flere sin elsk på det og nå vil jeg anbefale det videre til deg også!

 

Herbamare består av havsalt og ulike urter, og jeg bruker det på det aller meste av mat. Anbefales på det varmeste både til kjøtt, fisk, dressing, poteter og grønnsaker! 

 

Herbamare urtesalt kan du kjøpe her

 

2. Vegansk proteinpulver uten søtning

 

Synes du også det kan være vanskelig å få i seg nok protein? Det gjør jeg, og spesielt når jeg i tillegg skal redusere melkeinntaket på grunn av mineralubalanser. Protein holder meg god og mett lenger, og i tillegg trenger kroppen proteiner for å kunne utføre alle sine prosesser.

 

Derfor er proteinpulver gull å bruke for å tilføre ekstra proteiner til kostholdet, og jeg bruker det spesielt i smoothies. Dog synes jeg de fleste proteinpulver med smak er altfor søte og sverger derfor til Plantforce sitt med naturell smak. Dette er et proteinpulver av svært god kvalitet som finnes både i 400 og 800 grams poser, men jeg angrer alltid hvis jeg kjøper for liten pose og plutselig får dilla på smoothiebowl, noe som skjer jevnt og trutt 😅

 

 

Kjøp Plantforce Synergy Protein Naturell 800 g her

 

3. Tørkede urter

 

Hvis du ikke allerede er en erfaren urteentusiast, er brennesle en trygg og fin urt å begynne med. Den kan du brygge te på eller ha i brøddeigen for å tilføre ekstra mineraler. På våren kan du plukke friske brennesleskudd, men her jeg bor er det mye trafikk og veistøv, og derfor foretrekker jeg å kjøpe tørket, økologisk brennesle som jeg kan ha lett tilgjengelig hele året.

 

Brennesle regnes som en av de mest næringsrike plantene i verden og den er rik på vitamin C, betakaroten, klorofyll og mineraler, blant annet kalium, jern, fosfor, magnesium, mangan, sink og silisium.

 

Min favoritt er å blande brennesle, løvetann og eventuelt litt peppermynte for smakens skyld. Dette blir en nærende og rensende te. Arnika har et rikt utvalg av urter så her er det nok å velge mellom for de fleste. 

 

Jeg anbefaler å gå til anskaffelse av en urtebok, eller bruke rolv.no sitt urteleksikon hvis du lurer på hvordan du bruker de ulike urtene og hva de kan hjelpe deg med.

 

 

Kjøp økologisk brennesle her

 

4. Kakaonibs og annen supermat

 

Smoothiebowls er altså en stor favoritt her hos meg, men maten bør tygges og derfor er jeg glad i å toppe både smoothie, yoghurt og kefir med diverse frø, nøtter og supermat. I kjøkkenskuffen har jeg alltid kakaonibs som gir deilig crunsh til maten. De er blant annet rike på magnesium, et mineral som de fleste får for lite av. Treåringen sin favoritt er bipollen, som er en unik kilde til naturlig B-vitamin og mange andre viktige næringsstoffer. 

 

Kjøp økologiske kakaonibs her og bipollen her

 

5. Naturlig vitamin C i pulverform

 

De fleste forbinder vitamin C med askorbinsyre, men vitamin C er faktisk et helt kompleks som inneholder langt flere komponenter enn bare askorbinsyre. Dette er en av grunnen til at jeg pleier å anbefale naturlige kilder til vitamin C. 

 

I tillegg vil kroppen lettere kjenne igjen matbaserte tilskudd, noe som kan gi bedre opptak og effekt i kroppen. Sørg derfor for å spise vitamin C-rike råvarer som paprika, jordbær og kålrot, og suppler gjerne med naturlig vitamin C ved behov.

 

Denne varianten fra Plantforce er rimelig og kan brukes i smoothies, som topping på yoghurt eller røres ut i vann. 

 

 

Kjøp Plantforce økologisk Vitamin C her

 

6. Leppepomade som er så ren at den kan spises

Okey, jeg er seriøst helt avhengig av leppepomade, men jeg smører ikke hva som helst på munnen. Alt vi smører på huden trekker nemlig inn, og derfor vil du helst bruke produkter uten hormonforstyrrende stoffer eller ekle rester fra petroliumsindustrien. 

 

Weleda sin leppepomade er så ren at den kan spises, og i tillegg er det den eneste jeg faktisk føler fungerer. Den er feit og god og jeg går ingen sted uten. Jeg har en i vesken, to på nattbordet, en i hyllen i stuen, en på kontoret og alltid et lite lager i skapet på badet. Jeg sa jo jeg er avhengig... 😅

 

Kjøp Weleda Everon leppepomade her

 

Jeg kunne nevnt så mye mer, men jeg håper du også kan finne noen av dine favoritter blant disse - eller blant alle de andre produktene du finner hos Arnika.

 

Rabattkoden 221870 gir deg 10% på alle kjøp hos Arnika.no. Husk å legge koden inn i handlekurven hver gang du handler for å få rabatten!

 

Når det kommer til kosttilskudd finner du også et rikt utvalg hos Arnika, men hvilke behov du har for tilskudd finner du best ut ved å få kyndig veiledning eller ved å ta en hårmineralanalyse.

 

Du er velkommen til å booke en gratis 30 minutters veiledningstime hos meg for å finne ut om jeg er den rette til å hjelpe deg, hva jeg kan hjelpe deg med og hvilke tester som eventuelt kan være aktuelle for deg.

 

 

 

Trykk på knappen under og få en oversikt over mine linker og gratisressurser 💚

Ta meg dit!

Lyst å motta e-poster med nyheter, tilbud og inspirasjon?

Meld deg på nyhetsbrevet mitt her:

Jeg hater spam og vil aldri misbruk e-postadressen din. Ved å legge inn opplysningene dine samtykker du i behandling av personopplysninger i tråd med personvernerklæringen.